bai's FotoPage

By: bai hafez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 25-Oct-2008 12:45 Email | Share | | Bookmark
@ melaka

 
 
 
View all 89 photos...
cuti deepavali ....kami berholiday ke melaka...nk dikatakan semua hotel fully book...
at last,jupa jugak walaupun bukan 5 or 4 stars..boleh lah dari xda kan...
smbl jln2, kami pun amiklah gmbr utk asah skill foto kami ni...
so,enjoy da pics !!!!


Saturday, 4-Oct-2008 14:41 Email | Share | | Bookmark
rAya @ sLiM riVeR & SitIaWaN, pEraK

my couzi,farha
adikku
 
View all 13 photos...
1 - 3 Oct 08 : Pukul 3.00 ptg,kami berdua pun bertolak dari kluang ke perak.. Time beraya di rumah family aku la pulak..hehehhe...
Kami cuma bermalam semalam shj di slim river..esk pagi,kami berangkat pula ke Sitiawan...kg ayah aku pulak...
by da way, aku enjoy!!!!


Wednesday, 1-Oct-2008 12:38 Email | Share | | Bookmark
1st RayA @ KluAnG,JoHoR

 
 
 
View all 10 photos...
29 Sept - 1 Oct : Salam lebaran buat semua muslimin dan musliman..tahun ni, kami beraya di rumah nenek hafez di kluang.buat pertama kali,we all beraya as husb n wife..
manalah tau,next year raya bertiga pulak..insya Allah.....


Saturday, 27-Sep-2008 06:48 Email | Share | | Bookmark
Seni itu indah, Indah itu seni

 
 
 
View all 6 photos...
Taken for fun


Saturday, 30-Aug-2008 10:06 Email | Share | | Bookmark
One day trip to Lumut

 
 
 
View all 11 photos...
kami balik kampung ayer tawar perak


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net